Handelsbetingelser

Generelt
Når du køber smykker hos majssmykker.dk er du underlagt webshoppens handelsbetingelser. Jeg tager forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer. En ordre er kun bindende, når den er godkendt af sælger med en ordrebekræftelse på mail.

Betaling
Alle beløb på majssmykker.dk er angivet i DKK – Danske kroner og er inkl. moms.

Majssmykker.dk modtager betaling med:
VISA-Dankort
VISA
VISA Electron
Mastercard

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt.

Majssmykker.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Dit smykke vil blive afsendt indenfor 1-14 hverdage alt afhængig af, om varen er på lager. Husk at kontrollere dit smykke ved modtagelse.

Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelse, skal du med det samme – og seneste 4 dage efter modtagelsen – fejlmelde dette hos os eller hos fragtselskabet.

Majssmykker.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Jeg garanterer dog, at jeg altid pakker varerne forsvarligt ind.

Reklamationsret
Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug og behandling af produktet.

Ved returnering
Returnering og reklamationer sendes til:

MAJS smykker. Allévej 1a. 3700 Rønne.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen majssmykker.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortryder du et køb, bedes du kontakte mariesteffensen@gmail.com

I meddelelsen skal du gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt et køb, skal du sende eller aflevere varen til:

MAJS smykker. Allévej 1a. 3700 Rønne.

Varen skal returneres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Ved returnering skal varen være i samme stand som ved modtagelse. Det vil sige, varen må være prøvet på, men ikke taget i brug. Hvis varen er taget i brug, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vær opmærksom på, at jeg ikke modtager varer sendt pr. efterkrav eller uden omdeling til min adresse.

Du skal betale porto og eventuelle andre udgifter forbundet med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du er ansvarlig for at pakken kommer frem til vores lager. Jeg anbefaler derfor, at du anvender track and trace, så du hele tiden kan følge pakken.

TILBAGEBETALING AF PENGENE
Når du fortryder hele købet, refunderer jeg alle betalinger modtaget af dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Ved delvis fortrydelse refunderer jeg ikke leveringsomkostninger.

Jeg tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 7 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget varen retur.

Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Jeg tilbagefører ikke beløb til andre personer eller deres bankkonto.
Du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du som kunde kan indgå en handel med majssmykker.dk, har jeg brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Indsamlingen af disse oplysninger er nødvendige, for at jeg kan levere varen til dig.

Oplysninger afgivet til masjsmykker.dk videregives eller sælges ikke til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Med mindre du selv angiver andet eller tilmelder vores nyhedsbrev, slettes dine oplysninger efter 6 måneder.

Majssmykker.dk følger til enhver tid retningslinjer og love påkrævet af Forbrugerstyrelsen og EU.